Mijn Klanten

Geplaatst op door

Om u een beeld te geven van de diversiteit aan klanten vindt u hieronder een selectie uit mijn klantenbestand.

logo Aimigo & Co Organisatie Ontwikkeling-optAIMIGO & Co Organisatie Ontwikkeling ondersteunt mens in bedrijf bij personeels- en organisatievraagstukken. Training, coaching en advies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in werk en alles wat met management en leiderschap om de hoek komt kijken.

 

Lesley over Louis
Louis is mijn steun en toeverlaat: boekhoudkundig, qua website/ICT en als kritisch moreel-ethisch klankbord. Wij werken al jaren samen. Louis is weliswaar goedkoop, maar zijn goede raad is altijd duur!


BWGNadvies logoBWGNadvies is het bedrijf van Janine Holshuijsen dat onderzoekt, adviseert en training geeft bij vragen over het fysiek inzetbaar houden van medewerkers. Het motto is ‘Gezond bewegen op het werk’ met als doel medewerkers fit en mentaal flexibel te houden, zodat men met plezier naar het werk gaat.

 

Janine over Louis
Louis ontzorgt mij. Erg prettig om iemand te hebben die verstand van zaken heeft op financieel en belasting vlak en bij wie ik terecht kan met vragen. Hij biedt structuur en is toegankelijk.


logo Double Loop Johan te Velde is partner in Double Loop, a collective of two consultants with extensive field experience as well as in-depth knowledge about change processes, capacity development. and design and facilitation of learning events.

Johan over Louis
Hij is mijn belastingadviseur, met wie ik zeer goede ervaringen heb. Vooral het meedenkende aspect van hem stel ik bijzonder op prijs.


Logo Praktijk Debby BolungPraktijk Debby Bolung is een praktijk voor coaching, opleidingen en consulten op het gebied van astrologie, tarot, numerologie, reiki, munay ki, en edelstenen.

 

 


Logo Restaurant Robuust Wageningen

Restaurant Robuust wil een heerlijke plek bieden waar je lekker en gezond iets kunt eten en drinken en elkaar kunt ontmoeten. Robuust doet dat met zoveel mogelijke eerlijke en duurzame producten. Wij gebruiken hiervoor de viswijzer en het vlees is van dieren die een goed leven hebben gehad.
Het liefst werken wij met seizoensgebonden en lokale producten. Vanzelfsprekend zijn vrijwel al onze ingrediënten vers en bereiden wij alles zoveel mogelijk zelf.

 


logo restaurant Colors World FoodRestaurant Colors World Food serveert internationale gerechten uit alle windstreken in kleine porties. Drie of vier porties staat ongeveer gelijk aan een traditionele maaltijd.
Geniet van het wereldse eten in een gezellige en ongedwongen sfeer in een kleurrijke restaurant. Colors biedt een leuke kaart, goede bediening en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Hanny over Louis
Louis is een eerlijke, accurate en betrouwbare administrateur. Hij heeft voor mijn beide zaken de boekhouding en salarisadministratie opgezet. Daarnaast is Louis ook mijn vraagbaak voor zaken op het gebied van: human resource, alles wat met computers, telefoon en internet (zoekmachine optimalisatie) te maken heeft. Hij staat altijd voor je klaar en lost met engelengeduld allerlei soorten problemen op.


Logo Wageningen Career SupportWageningen Career Support biedt ondersteuning in je loopbaan: beter functioneren (coaching), volgende baan (ww-begeleiding), van werk naar werk (outplacement), carrière Check en nieuw perspectief (loopbaanbegeleiding). Wageningen Career Support is er voor mensen in het wetenschappelijk onderzoek bij de universiteit en in het bedrijfsleven.

Carolien over Louis
Louis geeft vertrouwen en denkt echt met je mee. Hij heeft altijd tijd voor je. Mijn administratie is voor mij nu heel eenvoudig en voelt bij hem in veilige handen.